Biciklizéshez sem érdemes otthon felejteni a gyógyszereinket

Mikor tinédzser voltam, rengeteget mentünk apámmal biciklizni. Nem szerettem nagyon a testmozgást. A testnevelés órák, vagy bármilyen másik sport nagyrészt csak kiborított és lefárasztott. Nem találtam bennük semmi örömet. Ez szerencsére később nagyban megváltozott és hazudnék, ha azt mondanám, hogy a kerékpározásnak nem lett volna nagy szerepe ebben. De miként kezdődött ez a szerelem?

A nagyszüleim a Balaton mellett laktak és nyaranta, vagy a nagyobb iskolai szünetek során, mindig ellátogattunk családostul hozzájuk. A Balatonról szerintem mindenki tudja, hogy kifejezetten híres a biciklis közösségéről. Az egész tavat körbe lehet biciklizni, úgyhogy ez talán nem is fog okozni senkinek sem nagy meglepetést. Persze egy ilyen vállalkozáshoz érdemes nagyon bekészülni, én azonban az apámmal körülbelül csak egy hirtelen ötlet hatására próbáltuk meg.

Nem mentünk egy teljes kört, mivel Tihanynál átkeltünk a révvel. Mégis, egy nap alatt egész sok kilométert tettünk meg. Ez, az akkori önmagamnak egy hatalmas teljesítmény volt. Büszke is voltam magamra, de még évek kellettek ahhoz, hogy végül teljes egészében körbejárjam a Balatont. Ebből az útból egyébként szereztem pár tanulságot is. Az egyik az, hogy lehetséges a Balatont akár egy nap alatt is körbemenni, de nem biztos, hogy érdemes.

Mostanában bicikli helyett inkább gördeszkázok és azon belül is a longboard műfajt űzöm. Annyi a különbség egy sima deszkához képest, hogy ez hosszabb és jobban lehet vele közlekedni. A haveromnak is volt egy ilyenje, úgyhogy arra szántuk magunkat, hogy körbeutazzuk vele a Balatont. Ez már nem ment olyan rövid idő alatt, mint biciklivel, úgyhogy így végül hat nap alatt tettük meg a kört. Ezen keresztül azonban rájöttem, hogy mennyivel nagyobb élmény volt lassan menni. Most már akárhányszor, ha visszatérek a Balatonra, minden egyes településhez van valami kis történetem. Ez pedig felbecsülhetetlen számomra. Lehet, hogy jövő nyáron újra megpróbáljuk, azzal a csavarral, hogy most visszafele mennénk az eredeti irányhoz képest.

Mindkét sportág kapcsán azonban az ember könnyen meg tud sérülni. Össze se tudom számolni, hogy hányszor örültem volna, ha lett volna otthon valami megfelelő gyógyszer ezeknek a kezelésére. Ez a szomorú helyzet azonban teljesen megváltozott azóta, hogy rátaláltam a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat nevű oldalra. Valóban, a prevenció a lehető legfontosabb dolog, ha az ember sérülésekről vagy betegségről beszél. Alapból nincs benne a természetünkben, hogy előre gondolkodjunk, viszont a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldal segít abban, hogy ezt a hozzáállást megváltoztassuk.

A prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat arra adott nekem lehetőséget, hogy végre úgy tudjam megvenni a gyógyszereimet, hogy nem kell elhagynom érte a házamat. Nem tudom, hogy ti milyen környéken laktok, de hozzám sosem volt még igazán közel patika. Egyetlen volt csak, de az meg drágábban adta a termékeit, mint a többi. Így, találni egy olyan oldalt, mint a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat, rengeteg új lehetőséget nyitott ki. A prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldalán sosem kell amiatt aggódnunk, hogy össze-vissza lennének az árak. Nem ez azonban a legnagyobb különbség a hagyományos patikákhoz képest, ami meggyőzött azzal kapcsolatban, hogy az ő szolgáltatásukat kéne igénybe vennem.

Szerintem nincs nagyon olyan ember, akitől ha megkérdeznénk, hogy szeret-e patikába járni, azt válaszolná, hogy igen. Ez teljesen érthető, hiszen általában a betegség nem egy mókás dolog és senki sem megy szívesen ilyen ügyeket intézni. Mégis, nem hiszem, hogy csak ez szokott állni a dolgok hátterében. Egy csomó beteg ember van egy helyre zárva, mindenki köhög, sorba kell állni. Ez az összes negatívum pedig egyáltalán nincs jelen egy olyan jó webshopon, mint a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat. Nem kell másokkal érintkeznünk és ráadásul minden termékről a saját tempónkban tudunk tájékozódni.

Utóbbi pedig egy elengedhetetlen bónusz. A patikában mindig a jelen lévő alkalmazottakat kell megkérdeznem arról, hogy melyik termék lenne a legjobb az én igényeim számára. Itt azonban, minden egyes termékhez rendelve van egy kifejezetten bőséges leírás. Ráadásul, ha a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat részlegre lépünk fel elsőként, akkor még azt is megcsodálhatjuk, hogy milyen jól van kialakítva a kategóriák rendszere. Elfelejthetjük a sok frusztrációt, amit a boltban élünk át, mikor csak azért sem találjuk meg azt, amit mi keresnénk, pedig lehet, hogy ott van az orrunk előtt. Itt, a kategóriák elnevezései mind egyértelműen utalnak arra, amilyen termékeket takarnak. Így pedig nem csak a boltba menés idejét fogjuk megspórolni.

Sokan azonban azt mondják, hogy a legnagyobb baj az a netes boltokkal, hogy személytelenek. A prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldalról azonban ezt egyáltalán nem lehet elmondani. Ha a bal alsó sarokba kattintunk, akkor fel tudunk hozni egy chatablakot, amelyen keresztül közvetlenül kapcsolatba tudunk lépni velük. Ha bármi kérdésünk lenne, akkor még e-mailt sem kell írnunk, vagy a telefonnal szenvednünk. Nekem ez egy olyan vevőközpontú pozitívum, ami még közelebb hozott ahhoz, hogy teljes alternatívaként használjam a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldalát a hagyományos boltokkal szemben.

Az áraik is verhetetlenek. Mint már említettem, itt nem kell attól félnünk, hogy át fognak verni minket és magasabb árakat kérnek el. A webshop jelleg miatt szinte mindent olcsóbban tudunk beszerezni, mintha valóban elmennénk egy patikába. Ilyenkor már hallom is azt az ellenérvet, hogy de szállítási díjat is kell fizetni. Ekkor szoktam előhozni a prevenció érvet. Elvégre ez a legfontosabb. Ha pedig előre tudunk gondolkozni gyógyszervásárlásban, akkor bizonyára olyan mennyiséget fogunk rendelni, amely mellett eltörpül a kiszállítási díj. Így pedig nyereségesek tudunk maradni úgy, hogy ki sem kell mozdulnunk otthonról.

Az oldal azonban rendelkezik még pár másik funkcióval is. Az egyik ilyen, hogy el tudjuk menteni a megvásárolni kívánt termékeket. Nem biztos, hogy mindent egyszerre akarunk megvenni. Mégis, ha rám hasonlítotok, akkor sokszor elfelejtjük a korábban kiszemelt terméket. Csupán fel kell regisztrálnunk az oldalra, ami nem fog igénybe venni több időt, mint pár perc és a szívecske ikonra kattintva el tudjuk menteni a terméket a gyűjteményünkbe. Ezt később bármikor meg tudjuk nézni.

A rendelés is nagyon egyszerű, pedig sokakat ez szokott eltántorítani az online vásárlástól. Elsőként, be kell helyeznünk a kiválasztott terméket a kosárba. Ha ez megvan, akkor nem kell aggódnunk, ez még nem a véglegesített rendelés. Bőven van még lehetőégünk arra, hogy átnézzük a kosár tartalmát. Így elkerülhetjük az esetleges félreértéseket és biztosan nem fogunk többet rendelni annál, amit akartunk. Ha megbizonyosodtunk róla, hogy minden rendben van, akkor ki kell töltenünk a szállítási adatainkat. Nem hiszem, hogy ez bármi problémát fog okozni, egyszerűbb, mintha az ember postán akarna feladni valamit. Zárásként pedig nincs más hátra, mint kiválasztani a fizetési módunkat. Ennyi az egész és szerintem felbecsülhetetlen a szolgáltatás, amit a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldalon el lehet érni.