Válltáskák biciklizéshez csak az annataska.hu oldaláról

Mivel irodában dolgozom, és ülőmunkát végzek, tudtam, hogy egy olyan hobbit szeretnék keresni, amivel ellensúlyozni tudom az egész napos ülés káros hatásait. Sok tevékenységet ki is próbáltam, amik többé – kevésbé beváltak, de végül a kerékpározás vált számomra igazi szerelemmé. Igyekszem majdnem minden nap űzni ezt a tevékenységet, mert remekül kikapcsol, elfáraszt, és ezért jobban is alszom este. Tehát elmondható, hogy nagyon sok pozitív hatása volt az életemre. Viszont, hogy zökkenőmentes legyen a biciklizés, szükség van egy jó táskára is, hogy a dolgaimat magammal tudjam vinni. Bár furcsának tűnhet, számomra a válltáskák váltak be a leginkább, és a tökéletest az annataska.hu oldaláról szereztem be. Nagyon szeretem ezt a webshopot, mert szerintem nem csak én, hanem bárki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő válltáskákat.

Már amikor először ellátogattam a weboldalra, akkor beugrott egy kis ablakocska, ami olyan lehetőséget kínált fel, hogy fel lehet iratkozni a hírlevelükre. Ha ezt megtesszük, akkor kapunk egy ingyenes kiszállítási kupont, amit 12 000 Ft feletti vásárlás esetében használhatunk fel. Ezt az összeghatárt meg nem nehéz elérni, hiszen annyi szép termék van a weboldalon, hogy nagyon nehéz választani. Az általam kiválasztott táska meg is haladta ezt a határt, úgyhogy boldog voltam, hogy így ingyenes kiszállításhoz jutok. Ekkor láttam, hogy a kosárba helyező ikon alatt volt egy kis rubrika, ahova az az összeg volt írva, amit akkor kapunk meg jóváírásként, ha a vásárláskor regisztrálunk is a weboldalra. Mivel felkeltette az érdeklődésem ez, úgy voltam vele, hogy egy kicsit jobban utánanézek, hátha én is profitálok ebből. Milyen jól tettem, hogy utánaolvastam.

Ugyanis az annataska.hu-nak van egy hűségprogramja, aminek az a lényege, hogy ha a vásárláskor regisztrálunk is, akkor megkapjuk a rendelésünk értékének egy bizonyos százalékát jóváírásként a profilunkra. Ez nálam pontosan 545 Ft-ot jelentett. Ez úgy alakul, hogy teljes árú termék vásárlása esetén 5%, kedvezményes árú termék esetén pedig 3% kerül jóváírásra. Fontos észben tartani, hogy a megszerzett pontokat csak termékvásárlásra lehet felhasználni, szállítási költség csökkentésére például nem. A hűségpontokat minden vásárlás után automatikusan jóváír a rendszer, ha be vagyunk jelentkezve a profilunkba. Arra oda kell figyelni, hogy ha a rendelés leadása után jut eszünkbe beváltani a hűségpontokat, azt már nem tehetjük meg, mindig csak a rendelés leadása előtt történhet ez meg.

Az elérhetőségek menüpont alatt megtalálható a weboldal e-mail címe, ahova írhatunk levelet, ha bármi kérdésünk lenne a vásárlásunkkal kapcsolatban. Bár nem gondolom, hogy az emberben felmerülne túl sok minden, hisz minden olyan egyértelműen le van minden írva az annataska.hu oldalán. A fizetésre is többféle lehetőség van, így szerintem mindenki megtalálhatja a neki való módot. Szerencsére sem a fizetés, sem a szállítás során nem merült fel semmilyen probléma, így könnyedén tudtam a vásárlást lebonyolítani. Alig vártam, hogy ezzel az új darabbal tudjam a válltáskák gyűjteményét bővíteni. Ahogy az annataska.hu oldalán is olvasható, a házhoz szállítást a GLS futárszolgálat végzi, de lehet rendelni Pick Pack Pontra is, ha valakinek esetleg az lenne a kényelmesebb. Én összességében nagyon meg voltam mindennel elégedve, így biztos voltam benne, hogy fogok még rendelni erről a weboldalról. Erről győzött meg nem csak a jó tapasztalat, hanem az is, hogy gyűjthessem a hűségpontokat szorgosan.