Két keréken: legénybúcsú a Balatonon

Olyan érdekes helyzetben vagyunk, amin általában mindenki megdöbben – még pedig, hogy én, a feleség jelölt szervezem a vőlegénynek a legénybúcsút. Ezer éve barátok (is) vagyunk, nem csak szerelmesek. Sőt, annak idején először csak barátok voltunk és még akkor megegyeztünk, hogy ha egyszer lesz ilyen alkalom, egymás lány illetve legény búcsúztatóját mi szervezzük. Akkor még nem is sejtettük, hogy az életünk szerelmét is megtaláljuk egymásban.

Eddig még mindenkit megdöbbentettünk ezzel a furcsa szokással, illetve kéréssel. Értem miért, bár azalatt az idő alatt míg összejöttünk és megismertük egymást, bőven kiismertük a másik szokásait, kedvenceit és utálatait. Ezért is vagyok száz százalékban biztos, hogy mit szervezzek a kedvesem számára a legénybúcsújára.

Azt eddig is tudtam, hogy a Balatonra szeretnék vitorlázós legénybúcsút szervezni neki, de most már azt a céget is megtaláltam, aki ezt kivitelezi. Már elsőre ránézésre is nagyon szimpatikus és jól kinéző, jól összerakott programokat szerveznek. Meglátogattam a weboldalukat is, hogy kiválaszthassam a legjobb programot, amiben a legtöbb minden benne van és ami legjobban illek a páromhoz. Nem csak a legénybúcsú lehet a Balatonon, hanem szervezhetünk csapatépítőket és lánybúcsúkat is.

Többfajta verziót kínálnak a legénybúcsús programokra. Az összes fajtában közös, hogy a résztvevők vitorlázni mennek egy tapasztalt emberrel, aki a hajót irányítja, így felhőtlenül koccinthatnak. Biztosítva van a korlátlan italfogyasztás az egész csapatnak a vitorlázás alatt. Ezután pedig bejárhatják kedvezményesen a legjobb siófoki bulikat. Az egyetlen, amiben a csomagok eltérnek az az időtartam, amit a vitorláson töltenek a vendégek.

Én a legnagyobb csomagot választottam (All day all night) mert tudom, hogy a vitorlázást nagyon fogják élvezni a fiúk. Természetesen két keréken érkeznek a Balatonhoz. Így lesz megtartva a legénybúcsú a Balatonon.